DOWIEDZ SIĘ JAK SZCZĘŚLIWA SĄ NASZE POMIDORY
certyfikat jakości znajduje się na dole strony.
1. OPIS PRODUKTU
Pasta pomidorowa jest produkowana ze świeżych i dojrzałych pomidorów bez widocznych wad, rozdrobnionych, przesianych i wygodnie skoncentrowanych. Produkt końcowy nie zawiera żadnych dodatków.
2. CHEMICZNE WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE
3. CHARAKTERYSTYKA MIKROBIOLOGICZNA
Organizmy tlenowe≤ 100 cfu/g
bakterie Lactobacillus≤ 100 cfu/g
Pleśń i drożdże≤ cfu/g
enterobakteria - nieobecne
4. INFORMACJE O WARTOŚCIACH ODŻYWCZYCH
5. PAKOWANIE
W metalowych bębnach zawierających wielowarstwową torbę aseptycznie wypełnioną i szczelnie uszczelnioną. Waga netto na torbę 1200 i 245 kg. Każda paleta 4 bębnów owinięta folią chowaną.
Umieszczone w pudełkach zawierających wielowarstwową aluminiową torbę aseptycznie wypełnioną i szczelnie uszczelnioną. Waga netto na worek 20, 10 i 5 kg.
6. KONSUMENCJE DYSKUSYJNE
7. MARKA / ETYKIETY
Każde opakowanie posiada etykietę z następującymi danymi: - nazwa producenta - opis produktu - koncentracja - data produkcji - godzina produkcji - kod produkcji - numer bębna - waga netto. EAN. UCC-128.
8. WAŻNOŚĆ PRODUKTU / INSTRUKCJE PRZECHOWYWANIA
Okres ważności: 24 miesiące od daty produkcji.
Rok produkcji: 2023 i 2024.
Okres trwałości po otwarciu: po otwarciu produkt powinien być przechowywany w
lodówce maksymalnie 4 dni < 5oC
Instrukcja przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej.
CERTYFIKAT JAKOŚCI